Ring til os på 98 17 21 99

Om os

Den 29. april i 1969 åbnede Inge Kanstrup sin frisørsalon på toppen af Skansen. Siden har Skansens Frisørcenter skabt sig et solidt fodfæste som det sted man går hen, hvis man ønsker kvalitet, gode råd om hud- eller hårproblemer eller hvis sygdom eller stress har tæret på hårpragten.

Salonen har en stor fast kundekreds – fra hele Danmark – Som alle værdsætter salonens kvalitetssans og professionelle håndværk.

Siden 1979 har Inge arbejdet som biosthetiker. Her fik hun et større kendskab til hårets biologi, hårtab, skældannelse og andre problemer med hud og hår.

Skansens Frisørcenter har i årenes løb fået en trofast kundekreds, i alle aldre, hvor flere af kunderne er fulgt med fra Inge Kanstrups elevtid. I 2017 tog hun sit barnebarn, Julie Kanstrup, i lære. Julie er nu i gang med den 4-årige, danske frisøruddannelse og skal til svendeprøve i 2020. Samtidig med hendes frisøruddannelse tager hun oveni også uddannelsen som biosthetiker.

 

Vores filosofi

Den franske biokemiker Marcel Contier grundlagde La Biosthetique for over 60 år siden. I dag ledes virksomheden af familien Weiser, men efter den samme målestok, som standarten var fra første dag; hår- og hudpleje på højeste niveau.

Videnskabsfolk udvikler produkterne i samarbejde med internationale hår- og hudeksperter, samt stylister i henhold til den aktuelle viden fra det moderne laboratorie. Hvert enkelt produkt undersøges med hensyn til virkning og forenelighed i velrenommerede klinikker. Først derefter kan det levere beviset på sin kvalitet i praksis under meget eksakte andvendelsestester og med den fremragende faglige ekspertise, som La Biosthetique-frisører lægger for dagen.

Kun produkter der er overbevisende på hvert trin får lov til at bære navnet La Biosthetique. Vores filosofi er; ”The culture of total beauty,” – et helhedskoncept til opnåelse total skønhed.

la biosthetique logo transparent
design professionel logo transparent
hcf logo transparent
Forever living products logo transparent

Inge kanstrup

Skansens Frisørsaloni Nørresundby, Aalborg

 

Julie Kanstrup

Barnebarnet

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.