Ring til os på 98 17 21 99

Extensions i Aalborg

Går du med drømmen om at få langt og fyldigt hår? Så kan vi tilbyde dig flotte extensions i præcis den farve, længde og metode som du ønsker!

Vi tilbyder, tape-, easy-weft- og clips i Aalborg.

 

Clip-in Extensions

Clip-in er det perfekte sted at starte. Det er ikke er en permanent løsning, hvilket er hvad der gør den så populær. Du bestemmer selv, hvornår du vil have dine clips extensions i. Det kan være til festlige lejligheder, eller når du synes, at håret gerne må se ekstra lækkert ud. Clip on extensions er af 100% ægte hår.

 

Tape Extensions

Tape er korte baner af hår, hvor der er påsat tape. Metoden er ideel for dig, som har meget tyndt og fint hår, da banerne er så smalle, at de lægger sig fladt ind til din hovedbund. Denne metode er mere permanent, da tapen sættes på dit eget hår som en ”sandwich”. Håret sidder derfor i dit eget hår når det skal vaskes og styles.

 

Easy-weft Extensions

Metoden easy-weft er en metode, hvor hårtrenser sættes fast på dit eget hår med microringe. Denne metode er en af de mest populære metoder, da den er skånsom for håret, og giver et meget naturligt resultat. En hårtrense er en lang bane af hår, som du klipper til efter din hovedform. Herefter sættes trensen fast som en ”sandwich” med dit eget hår med en mikroring. Mikroringen klemmes sammen på håret, og bliver derfor siddende i håret under vask og styling.

Kontakt os

Ønsker du at booke en tid, så kan du kontakte os her eller ringe til os på 98 17 21 99

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.